EN questionnaire 3

QUESTIONNAIRE 3

1.       The Ten Commandments of Corporate Social Responsibility Paradores says:

a.       The company will be managed according to principles of profitability in order to achieve a benefit that allows their survival for a long time.

b.      Its activity is subject to its own Ethics Code which states, inter alia, the company's relationship with its employees

c.       A value in the enterprise will be the sustainability of it, agreeing to apply at all times the principles of the protocol of sustainable housing adopted by the WTO.

d.      All are correct.

2.       In its Ethics Code, Paradores remains an internal commitment

a.       Safeguarding the dignity of all employees, maintaining a work environment respectful of the dignity and personal freedom.

b.      The customer satisfaction through a comprehensive quality system itself called "Management Excellence"

c.       The commitment to require their suppliers and contractors ethical behavior according to the ten principles of Global Compact United Nations.

d.      Provide detailed information of management of the company with transparency and objectivity to its shareholders.

3.       Paradores is managed under the concept of sustainable development by committing to energy conservation and renewable resource utilization. This management model is called by Paradores....

a.       Green Paradores

b.      Sustainable Paradores

c.       Eco-Paradores

d.      Ecological Paradores

4.       The main purpose of the Corporate Ethics Committee Paradores is:

a.       To ensure compliance with the principles of the Ethics Tourism Code issued by the WTO

b.      To ensure adequate monitoring and enforcement of the Ethics Code of Paradores

c.       To ensure of compliance with the rights of both workers and  customers of the company.

d.      All are correct

5.       Fuerte Hotels offers its employees according to its policy of responsible tourism, among others, the following services:

a.Child care aid and school books
b. Marriage gifts and discounts at hotels chain
c. Private health care aid, advances and loans
d. All are correct

6.       Environmental commitment of Fuerte Hotels aims to develop new indicators of environmental behaviour control such as:

a. The ecological footprint and carbon footprint
b. The green mark and the mark O2
c. Sustainable footprint
d. The eco-footprint

7. One of the commitments in Ethics Code of Paradores in relation to its shareholders is:

a.Continuous improvement in economic outputs.
b. Maximizing the value of shares traded.
c. The distribution of dividends to their shareholders.
d. All are correct

 

8. One of the objectives of Fuerte Foundation is:

a. Encouraging sustainable development of people at risk or lack of physical environments for the various facilities of Fort Hotels
b. Carrying out actions to develop a cultural and / or relating to sustainability or the environment.
c. Promoting human cultural development.
d. All the above are correct.

 

9. According to the policy of Fort Hotel, a responsible hotel  is one that is concerned with:

a.The environment surrounding
b. The economic development of the society around them in a sustainable way
c. The surrounding and people
d. The internal and external customers.

 

10. In relation to the social commitment of Parador with its suppliers, we can say that:

a. Paradores is committed to demand ethical behavior of its suppliers and contractors in accordance with the ten principles of Global Compact United Nations
b. Paradores is committed to demand ethical behavior of its suppliers and contractors in accordance with the principles of the Ethics Code of Tourism of WTO.
c. Paradores is committed to demand ethical behavior of its suppliers and contractors in accordance with the principles of the Geneva Pact of WTO
d. Paradores is committed to demand ethical behavior of its suppliers and contractors in accordance with the principles of the Pact for Sustainable Tourism Forum in Basilea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOLUTIONS:

1.B, 2.A, 3.A, 4.B, 5.D, 6.A, 7.A,  8.D, 9.C, 10.A.